Fotograaf // Arno

Het gezicht achter onze fotostudio!

Een compliment wat we heel vaak te horen krijgen is: Het was super leuk, lekker ongedwongen en de foto’s zijn echt super mooi geworden! Met onze manier van werken ontstaat er een ongedwongen en gezellige sfeer wat de kwaliteit van de fotoshoot ten goede komt want tenslotte is goed teamwork bepalend voor super mooie foto’s.

Arno & Susanne // Fotografen

Samen hebben ze al meer dan 450 bruiloften, meer dan 200 baby’s, meer dan 250 bolle buiken, en meer dan 100 familie’s en portretten gefotografeerd! We hebben het geluk gehad dat we van onze passie ons werk hebben kunnen maken en fotograferen al vele jaren door heel Nederland en ook veel in het buitenland.

Onze creativiteit kent geen kaders

Arno en Susanne zijn samen met hun team van enthousiaste fotografen de drijvende kracht achter onze Fotostudio, Trouwdag in Beeld en #BeCreative Studio met als specialisatie; ongedwongen trouwfotografiezwangerschapsfotografie, studiofotografie en workshops. Wij werken in heel Nederland maar ook regelmatig in het buitenland.

Onze fotostudio is gevestigd in Brandevoort, een nieuw dorp met klassieke architectuur op de grens van Helmond en het Brabantse landschap. Brandevoort is met zijn pittoreske gevels en kronkelige karakteristieke straatjes dan ook regelmatig het decor voor een mooie fotoreportage.

ARNO // FOTOGRAAF

Arno heeft esthetische vormgeving, multimedia en fotografie gestudeerd en is wereldwijd bekend als dé specialist op het gebied van creatieve (Flits)Licht technieken. Arno is sinds 2001 professioneel fotograaf en sinds 2009 samen met zijn vrouw Susanne ook het fotografen duo achter Trouwdag in BeeldAltijd op zoek naar vernieuwende, unieke en creatieve beelden en hij tovert met één of twee lichtbronnen de meest waanzinnige trouwfoto’s tevoorschijn. Vrienden en collega’s omschrijven Arno als een spontane fotograaf vol met passie, veel humor, enorm creatief en gewoon zichzelf

Susanne // Studio manager & Fotografe

Susanne, die de opleiding fotografie aan het SINTLucas heeft gevolgd is naast fotografe ook manager bij Trouwdag in Beeld en stuurt met veel plezier het hele team van enthousiaste fotografen, assistenten aan. Samen zorgen ze voor foto’s van onschatbare waarde en voor een geweldige herinnering voor later.

Ongedwongen fotografie met een dynamisch kader

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie nemen we voor de fotoshoot altijd even de tijd om kennis te maken en door te nemen wat we allemaal gaan doen. We kunnen dan de wensen en de mogelijkheden bekijken om een mooie setting te creëren voor een fantastische en fotoshoot in een gezellige sfeer. Ook een keer in onze professionele schijnwerpers staan voor een mooie en stijlvolle fotoshoot? Neem dan snel contact met ons op!

Fotograaf Arno de Bruijn

Al sinds mijn jeugd ben ik bezig met beeld en geluid. Na mijn opleidingen esthetische vormgeving en fotografie ben ik een tijdje werkzaam geweest in de media. Later heb ik mijn droom laten uitkomen: Trouwdag in Beeld en het #BeCreative Fotografie Boek!

Fotograaf Susanne de Bruijn

Na mijn opleiding fotografie aan het SintLucas werkzaam als fotograaf voor Trouwdag in Beeld. Altijd op zoek naar die super mooie ongedwongen momenten om vast te leggen. Bruidsfotografie is super leuk en bijzonder eervol om te doen!

Fotografen Arno en Susanne

Vakmanschap, passie, gezelligheid en genieten zijn de belangrijke kenmerken om samen te smelten tot een super mooie en vooral unieke trouwreportage. Benieuwd wat onze bruidsparen / klanten van ons vinden?
>> Referenties / Reviews

Erkend Leerbedrijf voor Creatives & Fotografen

Wij zijn aangesloten bij: Fearless Photographers, Master Photographers, WPPI Wedding photography association en Canon CPS Professional network. Wij zijn een erkend leerbedrijf met een keurmerk dat ons is toegekend door het SBB (Adviesorgaan van de ministers van OCW en EZ). Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de fotografiebranche. Door fotografie studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van ons mooie vakgebied fotografie! 

"By sharing our passion and knowledge, we make the creative world and ourselves better"

Onze #BeCreative Fotografie Academy lesruimtes zijn gevestigd in de Cacaofabriek, het nieuwe culturele hart van Helmond. Deze voormalige fabriek produceerde tot 1932 cacaopoeder en chocoladeproducten. Door brand is een deel van het complex in 2008 verloren gegaan en daarna is het omgebouwd tot een prachtige en vooral creatieve locatie met speciale werkruimten voor bedrijven in de creatieve industrie zoals ons 😉

Fotostudio // Onze befaamde succesfactoren

  • Wij investeren ook in ons zelf en zijn nooit uitgeleerd 😉
  • Onze passie is ook ons dagelijkse werk en werken dus altijd met heel veel plezier
  • Professionele aanpak met zeer unieke eindresultaten!
  • Onze befaamde, speciale en heerlijke Starbucks™ koffie en Rituals™ thee staat altijd klaar.
  • Arno is Brand Ambassadeur & Influencer voor: MagMod – BBPlight – Floricolor – Godox – DedoLight
  • Arno heeft drie succesvolle fotografie en flitstechniek boeken uitgebracht en het vierde exemplaar is onderweg
  • Wij werken met Pro-Studio equipment van Canon, Magmod, Dedolight, Godox, Sony, V-Flat, Alladin en TechPro 
  • Ons motto is: Wees jezelf, dan zetten we je ook op zo de foto!

Award winning en topkwaliteit
fotografie van TOp niveau!

Hoe waanzinnig is dat? Wereldwijd wordt onze fotografie stijl op top niveau bekroond met awards. Wij doen alles om dat perfecte plaatje voor onze klanten en bruidsparen te maken, van in de sloot liggen tot plat op het asfalt. Hard werken wordt beloond!​

Ja, ik wil ook een fotoshoot boeken!

Een mooie foto is echt van onschatbare waarde! Ook een mooi,creatief en uniek portret van jezelf? Boek hier je portret fotoshoot!

Boek hier een unieke fotoshoot

Een fotoshoot boeken bij ons is erg eenvoudig. Het werkt als volgt; Klik op de button en kies vervolgens welk type fotoshoot en welk pakket je wilt boeken. Geef hierna aan welke dag je eerste voorkeur heeft. Na je aanvraag proberen wij altijd binnen 24 uur te reageren om samen een datum te prikken. Graag tot snel in onze fotostudio!