Reserveren ->> Fotoshoot Boeken

Fotoshoot Boeken // Boek nu eenvoudig online

Ja, ik wil ook een mooie en unieke fotoshoot boeken!

Wij hebben een aantal mooie pakketten samengesteld. Onze prijzen beginnen vanaf € 149,- voor een leuke fotoshoot, maar we hebben ook een mooie All-Inclusive pakket met alle foto’s geleverd in hoge resolutie!

Reserveer hier een fotoshoot

Je kunt hier een fotoshoot reserveren. Geef in het formulier even aan welke dag / avond je voorkeur uitgaat en dan zullen wij daarna snel contact met je opnemen om een datum te prikken.

In onze fotostudio hebben de beschikking over een ProStudio backdropsysteem en een computer gestuurd lichtsysteem voor het maken van de allermooiste portretfoto’s en zwangerschapsfoto’s .

Wil je een leuke familieshoot of loveshoot boeken? Dat doen we hier om de hoek van de studio in een mooi natuurgebied of bijvoorbeeld in een inspirerende industriële omgeving, vraag naar de mogelijkheden.

Graag tot snel in onze fotostudio!

Arno & Susanne

->> Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren, ook in het weekend en in de avonduren. Check voor de zekerheid ook altijd even je spambox! <<-

Meest gekozen: All-Inclusive Portretfotoshoot

Social Media profielen zoals Instagram, LinkedIn zijn niet meer weg te denken en een goed portret is het halve werk!

Bij de Basic shoot krijg je 5 foto’s geleverd in hoge resolutie. De overige selectie krijg je in een lage resolutie gestuurd om daar eventueel nog extra foto’s van te kunnen bijbestellen. Wil je graag alle foto’s in hoge resolutie geleverd krijgen? Dat kan! Kies dan voor de All-Inclusive portret fotoreportage, je krijgt dan alle foto’s in hoge resolutie geleverd op een luxe USB stick!

Omdat de kwaliteit en exclusiviteit te waarborgen doen wij maar een beperkt aantal fotoshoots per maand. Onze beschikbaarheid is afhankelijk van diverse factoren en op werkdagen is onze planning wat ruimer en makkelijker dan in de avonden en weekenden. Wij werken daarom ook op basis van het: first come & first serve principe dus wees er daarom wel op tijd bij.

Een mooi portret van jezelf is
echt van onschatbare waarde!

Kenmerkende topkwaliteit portretfotografie van ongekende kwaliteit! Onze creativiteit kent geen kaders en wij zijn altijd op zoek naar vernieuwing wat zich vertaald in bijzondere composities met als resultaat een unieke en exclusieve portretfoto!